11 Ocak 2012 Çarşamba

Ünlülerin güzellik sırları

Ekranlarda güzelliklerini beğenerek izlediğimiz sanatçıların güzellik sırlarını merak ediyorsanız işte güzellerin formülleri.hemde doğal güzellikler.
ÇAĞLA ŞİKEL
Saçlarıma sık sık tatlı badem yağı bakımı yapıyorum.Saçlarım kuruduğunda yada matlaştığında dipten uca badem yağı sürüp bekletiyorum.ardından iyice duruluyorum.
GÜLBEN ERGEN
Cildim için doğal ürünleri kullanmayı seviyorum.çok daha sağlıklı ve güvenilir bal maskesi kullanıyorum.bir miktar balı yüzüme sürüp masaj yaparak uyguluyorum.
YÜKSEL AK
Lavanta yağı,badem yağı,kakao yağı,kayısı yağı ve biraz bebe yağını karıştırıp vücuduma sürüyorum.bu karışım çok hoş kokulu,harika bir nemlendirici haline geliyor.
CEYLAN ÇAPA
Cildimi iyi temizlemek ve nemlendirmek için cilt temizliği sonrası yüzümü Hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum.
BURCU GÜNEŞ
Doğal bakım ürünleri yanı sıra limonu sıktıktan sonra kalan lifli kısmını vücuduma sürüyorum.cildimi yumuşatıyor,fazla yağları alıyor.cildimi aynı zamanda canlandırıyor.
Diğer bakım sırrım ise deniz tuzu ve birtakım aromatik yağları karıştırarak bakım yapıyorum.
AHU YAĞTU
Haftada iki kez yüzümü sodayla yıkıyorum.soğuk soda cildimin canlanmasını ve gözeneklerimin sıkılaşmasını sağlıyor.
ÖZGE ÖZBERK
Türk kahvesinin telvesiyle peeling yapıyorum.ellerin üstünü ve tırnak diplerini kahve telvesi ile ovuşturuyorum.ılık su ile yıkıyorum.krem sürmeye bile gerek olmadan yumuşacık olduklarını göreceksiniz.
PELİN KARAHAN
Kivinin göz altlarını rahatlatıcı etkisi var.ince dilim halinde gözlerinizin üzerine koyun.hem dinlenir hemde göz altı torbalarına ve morluklara iyi gelir.
FATMA TOPBAŞ
Şampuanımın içine bir miktar bal koyuyorum.karıştırıyorum.bu karışım saçları hem nemlendiriyor.hemde kırılmasını önlüyor.
SİREN ERTAN
Geceleri yatmadan önce yüzüme Bepanthene krem sürüyorum.cildimi derinlemesine nemlendiriyor ve rahatlatıyor.

1 yorum: