14 Temmuz 2011 Perşembe

Sofra Sunumu

Yaz akşamları hafif bir rüzgar eşliğinde günbatımında güzel bir sofraya ne dersiniz.yemekler ne kadar güzel olursa olsun sunum da bir o  kadar önemlidir.Yapacağınız sunum bir yemek davetiyesi gibi olmalı,ana yemek için beyaz tabak tercih etmelisiniz.yemek beyaz tabakta daha kendini belli edecektir.tabakların kenarlarına mevsime uygun nane ve kekik serpebilirsiniz.yemek güzel kokular eşliğinde yenecek tabaklara renk katacaktır.

Sofranızın olmazsa olmazı renkli peçetelikleri unutmayın.çok farklı renk ve modelde peçete halkaları var.

Lezzetli sofraların sırrı güzel bir sunumdur.yemeklerinizi farklı konsept ile sunabilirsiniz.renkli objeler masanıza renk katacaktır.

Tatlı ve meyve seçiminde renkli meyve tabaklarını tercih edebilirsiniz.şahane bir meyve tabağına ne dersiniz.tabakların haricinde sofranıza meyve ve çiçekler,meyve kabukları ve deniz kabukları ile hoş sofralar sunumlar sizin için.

 sofranıza meyve tabağı olarak isterseniz kavun yada karpuzdan faydalanabilirsiniz.görsel olarak hoş bir dekor olacaktır.kavunu ikiye bölün içini temizleyin dilediğiniz meyve lerler doldurun içini şeftali,kayısı,kiraz,çilek sonro üzerini minik parti şemsiyeleri ile süsleyin şahane oldu demi meyve tabağınız sunum tarz herşey siz bayanların ellerinde lezzetli sofralar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder