Malzemeler:
- 2 adet golden elma,
- 3 orta boy kereviz,
- 5 yemek kaşığı mayonez,
- 2 dış sarımsak,
Süslemek için:
- 5 adet portakal,
- 1 adet salatalık ,
- 1 adet taze kırmızı biber,
- Yarım limon,
Hazırlanışı: Sarımsaklar ezilerek mayonez ile karıştırılır. Elma ve kerevizler soyulur, dışları limon ile ovulur (kararmamaları için) ve rendelenerek sarımsaklı mayonez karışımına eklenerek salatamız hazırlanır. Süsleme için portakallar ikiye bölündükten sonra içleri bir kaşık yardımıyla çıkarılır, içlerine karışımımız doldurulur. Küçük şeritler halinde kesilen salatalık ve kırmızı biberler ile süslenerek, servis tabağına dizilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder